Валентин Кулагин: Баба ми получи инсулт заради „ВИП Брадър“! (Вижте още)

Валентин Кулагин: Баба ми получи инсулт заради „ВИП Брадър“! (Вижте още)
5 (100%) 1 vote

Бабата на Кулагин с влошено здраве

Бабата на Валентин Кулагин с влошено здраве. „Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, докато гледа един от епизодите на „ВИП Брадър“ и отношението на съквартирантите към мен. От няколко години тя е инвалид първа група, но видяното по телевизията я е разстроило ужасно и сега състоянието й не е добро. Възможно най-скоро ще пътувам, за да я видя. Тя и майка ми са хората, които най-много обичам…“, казва Валентин, пише „България днес“.

Кулагин признава, че не може да каже лоша дума за продуцентите на „ВИП Брадър“. По думите му те са се държали професионално и всичките им предварителни договорки са били спазени. Гримьорът обмисля да съди част от участниците в проекта, както и медиите, разпространили фалшиви слухове за него.

„Трябват ми няколко дни да се възстановя физически от преживяното. Без храна мога да издържа, но без сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа. Освен това целият съм в травми – крака, ръце, ухото ми, лицето ми… Психиката ми е желязна, а и не мога да се пречупя от слабохарактерни личности, каквито бяха всички до един в къщата. Превъзхождам ги интелектуално, а и в човешки план. През живота си съм виждал какви ли не хора, но такива зверове – никога! Обикновените минувачи по улиците са в пъти по-качествени в морално отношение от всички т.нар. „випове“, казва още Кулагин.

Гримьорът твърди, че семейството му го е възпитало добре и той никога не би посегнал първи на друг човек. „Възпитан съм от интелигентни родители, които са ми дали обноски и класен маниер. Видя се кой е далече и кой близо до байганьовщината“, обяснява Кулагин.

Бабата на Кулагин с влошено здраве заради "ВИП Брадър" сн. Фейсбук

Бабата на Кулагин с влошено здраве заради „ВИП Брадър“ сн. Фейсбук

Гримьорът е много щастлив, че вече е извън къщата на риалити формата. „Излизам доволен, щастлив и по-силен от всякога“, допълва още Валентин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар