Мартина Огнянова: Напуснах Слави Трифонов без колебание

Мартина Огнянова: Напуснах Слави Трифонов без колебание
4.5 (90%) 2 votes
Балерината Мартина Огнянова за първи път проговори за връзката си със Слави Трифонов

„Всеки човек, когото срещнеш, има какво да научиш от него, така се трупа опит. Много неща съм научила и от Слави Трифонов и за това съм му благодарна. На това, което е създал като екип и като продукт, се възхищаваха дори и в Щатите, когато бяхме на турне. Това, което е направил, граничи с невъзможното, а от наша страна се изискваше изключителен професионализъм, талант и дисциплина. Това, че съм спортист от 4-годишна, ми помогна да се чувствам на мястото си и да се забавлявам“ – твърди в интервю пред „България днес“ Мартина Огнянова.

„Поддържам отношения с всички хора, с които съм имала истински отношения. Животът е постоянно движение. Обичам да раста и да се развивам, новите идеи и възможности. В този ред на мисли взех решението да напусна шоуто много лесно и без никакви колебания“ – споделя балерината Мартина Огнянова.

Попитана дали знае, че Слави ѝ е посветил песен, Мартина Огнянова отговаря: „С Коко гледаме само „Двама мъже и половина“ и слушаме музика, но не съм чувала песента и не знам за какво и за кого се пее в нея. Сигурно е прекрасна. Текстовете на „Ку-ку бенд“ са много дълбоки и почти винаги се пее за любов. Не мога и не желая да коментирам кой какво си е помислил и какво е написал“.

Мартина и Коко са щастливи заедно

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар