Семейна драма разкъсва живота на Ваня Костова

Гласувайте за статията

Певицата следи изкъсо младото семейство

Тези дни стана ясна семейната драма, която разкъсва живота на певицата Ваня Костова.

Оказва се, че тя е изключително властна майка и свекърва. За никого от зрителите на ВИП Брадър не е тайна, че Ваня Костова е отгледала сама сина си Боян.
При все, че е всеотдайна майка и баба, певицата е и с доста инатлив характер, отбелязва „Уикенд“.

Ваня Костова

Певицата следи изкъсо младото семейство

Истината за нея излезе наяве, след като обяви война на съквартирантите си Божана Кацарова и Валентин Кулагин. По време на една от мисиите стана ясно, че певицата е отправила злостни коментари по техен адрес. Няколко дни по-късно тя се отметна от казаното и започна да се прави на тяхна първа приятелка.

Запознати издават, че точно такова е отношението й и към най-близките й хора. Ваня Костова често пъти налагала мнението на снаха си Стефания и сина й Боян, а те не смеели да й противоречат.

Младото семейство живее в близост до певицата, на съседен етаж. Ваня Костова уредила това под претекст, че ще им помага в грижите за внучка й Ванеса, която е кръстена на нейно име. Освен това обаче, тя често инспектирала младото семейство и следяла случващото се между тях изкъсо.

В музикалните среди се носи мълвата, че именно Ваня Костова разделила сина си Боян с първата му любов – македонката Мелина. Именно под неин натиск Боян завършил медицина. Той се запознал случайно със съпругата си, а връзката им се развила повече от скорострелно.

Така в един прекрасен ден певицата разбрала, че трябва да стяга сватба и едновременно с това ще става баба. Вероятно никак не е случайно това, че Боян е поставил майка си пред свършен факт, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар