Жоро Торнев е бесен на Мира Добрева

Гласувайте за статията

Режисьорът е категоричен, че това не е тема, която може да бъде обсъждана на всеослушание

Съпругът на журналистката Мира Добрева, която е сред съквартирантите в къщата на ВИП Брадър – Жоро Торнев й е бесен.

От близкото им обкръжение издават, че половинката на Мира Добрева се вбесил, когато тя разкри пред съквартирантите си пикантерии от брака й.

Мира Добрева

Режисьорът е категоричен, че това не е тема, която може да бъде обсъждана на всеослушание

По всичко личи, че успялата тв водеща не е никак щастлива в личния си живот. Двамата с Торнев са заедно от 16 години, а преди 11 сключиха брак. Това се случи на бляскава морска сватба. Въпреки обетите за вярност, режисьорът й слага рога от години.

Първите сигнали, че бракът им не върви по мед и масло се появиха още през 2014 година. Тогава обаче Мира Добрева заяви, че двамата са успели да изгладят противоречията си.
Повод за поредното твърдение, че бракът им отново е взел да куца даде фактът, че Жоро Торнев не изпрати Мира Добрева при влизането й в къщата.

Освен това след една от мисиите в къщата, тв водещата остави съквартирантите без думи, заявявайки, че е хващала мъжа си в изневяра не един, а два пъти. Режисьорът побеснял от разкритията й в ефир, тъй като според него това не са теми, които могат да бъдат обсъждани на всеослушание, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар