Хилари Клинтън сринала Моника Люински заради Бил (Вижте как опитала да я унищожи)

Гласувайте за статията

Хилари Клинтън останала зад съпруга си по време на скандала с Моника Люински

Хилари Клинтън останала до съпруга си по време на скандала с Моника Люински. Покрай безкрайната серия от скандали с любовниците на президента, първата дама не пропуснала да даде своята лепта. Хилари Клинтън заявила пред Сената, че аферата на съпруга й с Моника Люински, докато била стажантка в Белия дом, не може да се приема като злоупотреба с власт, тъй като 22-годишната Люински по това време е била пълнолетна.

Тя също така заяви, че Бил е в правото си да не подава оставка в лицето на скандала. Дори и след като е обвинен, че е злоупотребил по повод аферата.

На въпроса, дали съпругът й трябва да се оттегли, Хилари е категорична: „Абсолютно не!“

„Имало ли е злоупотреба с власт?“, пита Тони Кукпил от CBS. „Не“, отвръща Клинтън.

Бившата първа дама и ексдържавен секретар заявила още, че Люински е била „пълнолетна“ по същото време. Коментарът е бил в отговор на забележка на журналиста, ме американският президент не може да има връзка със стажантка, защото дисбаланса на силите е твърде голям.

„Позволете ми да ви попитам това: Къде са документите срещу въпросния служител, срещу когото има множество обвинения, които той отрича, отхвърля и осмива“, отвърнала Хилари.

„Бил беше обект на разследване и всичко беше изяснено“, добави тя.

Хилари заяви това, след като отхвърли обвинението срещу съпруга си, че действията му са били сексуален тормоз като на Тръмп или Каваноу.

Двамата дори планират турне, в което да обсъдят въпросите относно делото с аферите му от 1998 година.

Сенатът през 1999 г. гласува за наказателното преследване на Клинтън за възпрепятстване на разследване на аферата. Той за малко не бе свален от власт, но оцеля.

Хилари Клинтън прегази Моника Люински сн. You Tube

Хилари Клинтън прегази Моника Люински сн. You Tube

Демократичният демократически сенатор Кристен Джилбранд заяви миналата година, че бившият президент е трябвало да се оттегли поради тази афера. Бил Клинтън по-рано тази година заяви, че не е съгласен с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Хилари Клинтън сринала Моника Люински заради Бил (Вижте как опитала да я унищожи)”

  1. Иванчо

    окт. 17. 2018

    Наскоро попаднах на едно интервю с Бил Клинтън. По някое време журналистът му задава въпрос: „Вярно ли е, че Хилари е лесбийка?“ Клинтън отговаря така: „Не знам дали е лесбийка, но съм 100% сигурен, че е облизала повече п*тки от мен.“

Добавете коментар