Николай Бареков с разтърсващи разкрития за Тодор Живков! (виж тук)

Николай Бареков с разтърсващи разкрития за Тодор Живков! (виж тук)
5 (100%) 3 votes

Николай Бареков сподели неща, които мнозина у нас не знаят или не помнят!

Евродепутатът Николай Бареков взриви мрежата с поста си за някогашният Първи в държавата – Тодор Живков. Каквото и да се говори през годините, Живков си остава човек, за когото още се сещаме с добро и от когото има какво да научим.

Бареков

Бареков с разкрития за Тодор Живков

Ето разкритията на Бареков за Тодор Живков, чието интервю слушал преди ден. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„Слушам нощес интервюто на Стойчо Керев с Тодор Живков във „Всяка Неделя“ на Кеворк от далечната 1997 година в зората на дивия капитализъм.

Въпрос на Русев от София, най-вероятно писан и диктуван от самия Кеворкян: Какво означава моралът в “голямата политика”?

Бай Тошо отговори: “Главният морал на истинския политик е да се свърже с народа, да се слее с народа. Не може да се управлява с последствията, а трябва да се търсят причините”.

И още по въпроса с морала в политиката от Живков: “Политиката е да се слееш с народа, а не с разни фракции там и новобогаташи и прочие… Моралът в политиката е да се води баланс между интересите на всички. А не само в полза на тия, които са забогатели.

Щото народът е 90 на стоте(%), новобогаташите са 5-те на стоте, и други, които преживяват към тях още 5 на 100-те.”…

Това е накратко философията за управление на бай Тошо. Точно обратната на философията на неговите наследници. Те управляват само последствията.

Без да си дават сметка за причините и то само в полза на 10-те % олигарси (новобогаташи) и техните хрантутници чиновници и бюрократи.

Народът в неговите 90 процента е захвърлен на произвола на съдбата. Фундаментална грешка на днешните пишман наследници на мъдрия правешки селянин, която ще се плаща съвсем скоро“, категоричен е Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Николай Бареков с разтърсващи разкрития за Тодор Живков! (виж тук)”

  1. Христина Илиева

    окт. 16. 2018

    Браво Г-н Бареков! Всичко това е вярно.За съжаление няма да се върне това време.

Добавете коментар