Джийсън Брад Люис шокира: Мисля, че съм новата Кобилкина! (думите му ще ви опулят)

Гласувайте за статията

Джийсън Брад Люис го дава все по-цинично!

Участникът в Х Фактор – скандалният Джийсън Брад Люис направо закла приятелите и последователите си в социалната мрежа. Той се обяви за новата Наталия Кобилкина, а причината за това е пред очите ви.

Джийсън Брад Люис

Джийсън Брад Люис става все по-скандален, шокира всички

Само след секунди ще прочетете разсъжденията на Люис и случката, която е описана така цветущо, че свят да ви се завие. Предупреждаваме, че следващите редове не са за моралисти, нито за непълнолетни лица:

„Мисля, че ви бях казвал за един приятел, който имаше еректилна дисфункция на 24 години. Същото това момче беше мега депресирано месеци наред, ходеше по психолози, взимаше лекарства.

Родителите му разбраха… Абе според него много срамна история. Нищо, не може да го вдигне и това е. Аз си говорих с него да опита с момче ако трябва, може пък да е неговото или с жена някакви други неща. И той ми сподели, че обича да си стимулира задника и му било хубаво.

Такава рускиня му намерих дето го дъни отзад с пенис колан, че сега го гледам хвърчи от кеф. И вика “Копеле , празня се кат кон!!”

Няма да се плашите момци, има решение… Ако не става така , ще ви стане иначе. Мисля, че съм новата КОБИЛКИНА!“, изцепи се Джийсън Брад Люис и тотално втрещи мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Джийсън Брад Люис шокира: Мисля, че съм новата Кобилкина! (думите му ще ви опулят)”

  1. Иванчо

    окт. 16. 2018

    Оная Кобилкина, дето всички я знаем, не съм я онождал, пък и нямам голям мерак, ама теб, „новата Кобилкина“ само да ми паднеш, така ще те „опъна“, че ще ти разпоря пърдялника!!!! Айде, идвай!!!!

Добавете коментар