Текстописецът на чалгата Дани Гергов: Поп фолкът ще умре в кварталната кръчма! (виж тук)

Дани Гергов изригна в мрежата
0

Дани Гергов избухна гневен в социалната мрежа!

Текстописецът на поп фолка Дани Гергов е сътворил някои от най-добрите песни на така наречените чалгаджийки. Въпреки че работи в тази сфера обаче, той показва завиден интелект, непознат за болшинството певачки у нас. Ето как изригна той преди часове и какво го вбеси:

Дани Гергов
Дани Гергов изригна в мрежата

„Липсват ни само два римейка на „Радка пиратка“ и „Аз съм волна пИпИруда“, за да докажем дори през 2018 г. еволюционната теория, че попфолкът ще си умре там, където се и роди… в някоя квартална кръчма.

Но това заслужава страна, която не цени гласовете, а неистово иска VIP Brother, т.е. хляб и зрелища, и то на всички фронтове, в кое ли не поприще.

Ние искаме и ценим Ваня Костова не като жената, изпяла „Звезда“ и „Искам тази нощ нещо да ти кажа“, а като „готвачката“, „онази, която наби Кулагин“.

Много са ни важни тези всенародни сеирища! Принизихме се, за да се продадем и да си платим тока. Това е наш общ проблем! Но ние сме щрауси!:) Не знам дали има щастливи кокошки, но щастливи щрауси тук – бол!

Всеобщо щастливи щрауси във всеобщата безнадеждност. Така е в живота ни, а как ли да е по-различно в музиката ни… Тъкмо се опита някой да култивира първичната сила с някоя песен или текст… и да смени коловоза…

И от другата страна нечии други камъни, камъни от градината на някой „щраус“, изразител на масовия Фъкус, отново вземат че паднат… в безславната борба за… оцеляване…

Оцеляване. Оцеляване. До изпростяване. Не бавно.Бързо. Усетно почти.
Зъбогом, Гергино!“, коментира Дани Гергов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.