Няма да повярвате с какво разполага наследникът на Венета Райкова

Гласувайте за статията

Тв водещата се опитва да превърне сина си във всестранно развита личност

Мнозина не могат да повярват с какво разполага наследникът на Венета Райкова.

Оказва се, че амбициозната блондинка от Попово, е уплътнила деня на сина си до последната минута. За да не си губи времето като повечето деца, забол очите си в смартфона, Венета Райкова е запълнила деня на сина си с полезни дейности.

Венета Райкова

Тв водещата се опитва да превърне сина си във всестранно развита личност

Патрик също има достъп до компютъра, но… само с учебна цел. Венета Райкова го е записала на компютърна академия за деца, където се обучава как да разработва софтуери, графики, дизайни, мрежови технологии и всевъзможни екстри, свързани с компютрите.

Това далеч не е единственото му извънкласно занимание. Освен това той посещава и курсове в Софийската математическа гимназия.

Венета Райкова уточнява, че сутрин го кара на училище. След това го забира от училище и го води на английски, плуване, компютърна академия и СМГ. Освен, че похвали всестранно развитото си гардже, тв водещата се радва, че всичко това не е в един и същи ден.

Райкова посочва и че се е превърнала в негов личен шофьор. Със сигурност не са много децата на неговата възраст, които могат да се похвалят с личен шофьор и то от ранга на тв водещата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар