За какво пръсна пачки Кирил Добрев в Монте Карло?

Гласувайте за статията

Той отдъхнал заедно със семейството си на Френската ривиера

Отсъствието на заместника на Корнелия Нинова – Кирил Добрев от спа семинара на БСП, е една от най-обсъжданите теми през последните дни.

Мнозина си зададоха въпроса каква е причината за отсъствието на Кирил Добрев. Оказва се, че той не е присъствал на семинара заради планирана семейна ваканция на Френската ривиера. Заместникът на Корнелия Нинова пропуснал партийната сбирка на левицата в луксозния хотел „Хот Спрингс Медикъл и СПА“ в разложкото село Баня.

Кирил Добрев

Той отдъхнал заедно със семейството си на Френската ривиера

За сметка на това обаче той се поглезил с още по-скъпи удоволствия от тези на съпартийците си.
В продължение на седмица Кирил Добрев се подвизавал в Монте Карло и Кан. Семейството му взело решение, че тази година ще почива извън родината. Основната причина за това решение била, че не желаели да привличат излишно внимание, както се случило през миналата година, когато избрали за отдих родното Черноморие.

Преди да заминат за един от най-луксозните курорти в света, наследницата на Кирил Добрев – Ема, била лично изпратена от баща си на ученически лагер край Камчия. По време на лагера тя не се наслаждавала на морски игри, а упражнявала знанията си по всички предмети. По-късно получила щедро възнаграждение за доброто си представяне, пише

В компанията на съпругата си Антониа и двете им деца, Кирил Добрев разгледал гордостите на френската ривиера. Той разбира се, се поглезил и с шопинг на нови колекции от най-престижните модни къщи- намерил време дори и за нощни забавления в един от снобарските плажни барове в Кан, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар