Ева Найденова разкри най-големия си страх

Гласувайте за статията

Това е било първото нещо, за което се е интересувала, след като напуснала къщата

Бившата участничка във ВИП Брадър – Ева Найденова, по-известна като Ева от „Тоника“, разкри най-големия страх, който я е измъчвал, докато е била под покрива на риалитито.

Веднага, след като напуснала къщата на ВИП Брадър, Ева Найденова се поинтересувала дали всичко в семейството й е наред. Тя сподели, че най-много се е бояла за майка й, тъй като грижите за нея не били никак лека задача. В момента, в който научила, че възрастната жена е добре, Ева Найденова се успокоила.

Ева Найденова

Това е било първото нещо, за което се е интересувала, след като напуснала къщата

Тя е категорична, че дори и за миг не е съжалила, че играта за нея приключи. Тя се бореше за оставане в къщата заедно с Божана и Валентин Кулагин. В крайна сметка певицата получи най-нисък процент зрителска подкрепа и напусна риалитито.

Ева Найденова посочва, че по време на престоя й в къщата не е затоплила отношенията си с Ваня Костова, тъй като двете никога не са били в лоши отношения. Тя уточни, че двете просто са имали различни виждания по някои въпроси и допълва, че всичко това е останало в миналото.

Ева твърди, че основната грешка на ВИП-овете е, че не се приземяват. Тя ги посъветва да се вслушат в думите на Тодор Живков, според когото на всички е нужно единствено приземяване, пише zajenata.bg, позовавайки се на информация на ХотАрена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар