Миглена Ангелова „поряза“ ВИП Брадър

Миглена Ангелова „поряза“ ВИП Брадър
3.5 (70%) 2 votes

Тя напомни за сезона, в който участва

От участието на Миглена Ангелова в риалити формата ВИП Брадър, изминаха две години. Тя обаче е категорична, че историята под покрива на къщата се повтаря отново.

Според Миглена Ангелова отново има един срещу всички. Тя подчертава, че това много й напомня за ситуацията, в която тя беше сама срещу всички останали съквартиранти. В нейната ситуация изпадна гримьорът Валентин Кулагин.

Миглена Ангелова

Тя напомни за сезона, в който участва

Той трупа дивиденти от това и се е устремил към титлата. При все, че Миглена Ангелова не разкрива директно какво мисли за гримьора, очевидно й се нрави това, че и той като нея е сам срещу всички.

„Мдаааам много поздрави на един настоящ куц колектив от един друг куц колектив. Всички симптоми на куцото са налице и в тазгодишния Биг Брадър. Най-любимият ми симптом е драстичното разминаване между думи и действия. По-малко любим ми е принципът на спойката на „нашите“: за гътнем това, което се опъва. Без значение дали сме справедливи, колко сме жестоки, себични и т.н.

Много приятели ми писаха за „оня“ сезон, който според мен не се различава много от „този“ сезон. Ето – напомням го за всички, които го пожелаха“, написа журналистката в „Мрежата“.
Въпреки това Валентин Кулагин е в много по-неизгодна позиция от Миглена Ангелова. Припомняме, че тя поне имаше на своя страна Емануела и Борислав Комсийски, пише Клюки.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар