Ти да видиш: Джуди Халваджиян стана чалгар!

Ти да видиш: Джуди Халваджиян стана чалгар!
5 (100%) 1 vote

Джуди Халваджиян купонясва на чалга ритми!

Бащата на „Господари на ефира” мина на чалга. Джуди Халваджиян бе забелязан да купонясва в култовата чалготека в столицата The One. Къдрокосият член на арменската продуцентска фамилия бил там с приятели.

Джуди Халваджиян

Арменецът Джуди Халваджиян се оказа чалгар

Още щом прекрачил прага на заведението, към ВИП-госта моментално завалели поздрави от диджея. През цялата вечер поздравленията към Джуди не спирали, а той не спирал да се черви от неудобство.

„Сега всички разбраха, че съм тук и слушам чалга“,възмутил се телевизионера.Чалга хитовете обаче много бързо му оправили настроението. И той останал да запива с компанията си до зори.

Джуди Халваджиян най-много се разпалил от парчи на Преслава и дори скочил на дансинга, като се раздал на макс. Направи впечатление, че продуцента е без съпругата си Елена. Дали соловата му поява в чалга клуб не е сигнал, че семейните отношения вече куцат?

Припомняме, че продуцента се сдоби с дъщеричка от бившата главна координаторка на „Господари на ефира” Елена. Продуцентът ходил с нея близо три години, преди тя да стане майка на детето му.

Малко по-късно, за да не разсейва продуцента, половинката му бе преместена да работи при другия продуцент от фамилията Халваджиян – Маги.

Красивата Елена завършва телевизионна и кинорежисура и започва работа при братята Халваджиян. Там именно тя и Джуди се харесват и раждат детето си. А тъща на Джуди е Цена Бояджиева – внучка на именития художник Златю Бояджиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар