Стефан Данаилов направи ново завещание Преглеждания: 12271

Той промени волята си за пореден път
0
Оценете този post

Той промени волята си за пореден път

Актьорът и бивш народен представител Стефан Данаилов, е променил за пореден път завещанието си.

Първият път, в който Стефан Данаилов оформил завещанието си, бил малко преди смъртта на съпругата му Мария през 2014 година.

Стефан Данаилов
Той промени волята си за пореден път

Първоначално в завещанието си актьорът не включил първородния си син Владимир, плод на греховната му любов с Ирен Кривошиева. Запознати издават, че Ламбо бил изключително гневен от участието на Владимир и Ирен Кривошиева във ВИП Брадър. Това, което го разгневило най-силно, били небивалиците, които изрекли по негов адрес.

След това обаче Владимир поиска прошка от Стефан Данаилов и двамата се помириха. Съгласно новата воля на актьора, отбелязана в завещанието му, неговите спестявания ще отидат при сина му Владимир. Запознати посочват, че спестяванията на Ламбо възлизат на около 1 милион лева.

Той искал с част от спестяванията му да бъдат обезпечени и евентуалните му внуци. Припомняме, че синът на Ламбо сключи брак през миналата година. Той е помислил и за доведените си внуци, които са наследници на доведения му син Росен Цанков. Той е син на съпругата му Мария от първия й брак с режисьора Вили Цанков.

От завещанието става ясно, че Данаилов оставя обширния си апартамент в „Лозенец“ и двете си коли на доведения си син и племенницата си Росица Обрешкова. Съгласно волята му къщата в Марково пък ще бъде ползвана от всичките му роднини, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.