Юлиан Вергов се оказа мъж мечта: Виж как пазарува и помага вкъщи!

Юлиан Вергов се оказа мъж мечта: Виж как пазарува и помага вкъщи!
5 (100%) 2 votes

Юлиан Вергов се оказа мъж мечта – пазарува с охота от кварталния пазар!

Юлиан Вергов се оказа мъж мечта. За пореден път актьорът грабна сърцата на женската аудитория. Тай се появи на пазара в „Красно село” и отново обра овациите на жените наоколо.

Юлиян Вергов

Юлиян Вергов се оказа мъж мечта

Знае се, че повечето известни мъже предпочитат да стоят далеч от сергиите, като пазаруването оставят на съпругите или на помощничките си. Но не така постъпва звездата от хитовата лекарска поредица „Откраднат живот”.

Екранният доц. Банков сам си избира зеленчуците. Той се появил на пазара и изключително внимателно подбирал пиперките и краставиците. Въпреки натовареното си ежедневие около снимките на лекарската поредица „Откраднат живот” и репетициите в театъра, Юлиан Вергов не спира да пазарува за дома.

Освен че умее да пазарува, чаровната звезда има афинитет и към екстремните спортове. Той играе хокей, кара ски, мотор, сърф, колело и неведнъж е споделял, че жената до него трябва да споделя неговите увлечения.

Той един единствен път е предлагал брак – на голямата си любов Ирина Ялъмова. Но впоследствие с бившата асистентка на шоу „Невада” се разминават и с днешна дата пътищата им са разделени.

Клюката го свързваше в любовна афера с колежката му от сериала „Откраднат живот” Диана Димитрова. Двамата, освен че в поредицата играят влюбени, на няколко пъти са засичани в различни кафенета. Но Юлиан Вергов нито е потвърдил, нито отхвърлил мълвата.

„Всякакви глупости се писаха за мен. Но всеки човек има лично пространство, което трябва да го пази. Аз избягвам цялата тази шумотевица. Жената до мен ми дава всичко.

Ако не те кефи някоя работа или жена, по-добре се гръмни! Но никога няма да покажа жената на живота пред медиите. И двамата не го заслужаваме”, отсича Вергов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар