Срамота: Джино Бианкалана шофира като джигит на пътя!

Срамота: Джино Бианкалана шофира като джигит на пътя!
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана шофира като луд на пътя!

Джино Бианкалана е живо бедствие на пътя. Бившият брадър шофира нервно и не се съобразява със ситуацията на пътя. Той създава доста стресови ситуации, след като седне зад волана.

Джино

Пазете се, когато Джино Бианкалана е на пътя!

Наскоро той бе щракнат как нервно и опасно изпреварва цяла колона от автомобили. Но той рискува не само своя живот, но и този на насрещният водач. Защото шампионът от един от сезоните на Вип Брадър се размина на косъм с челен сблъсък с друга кола.

Но с това опасните ситуации за Бианкалана не свършват. Освен че застраши много живота той не видя и пешеходката, с която се размина на милиметри.

Според мнозина Джино е разсеян и нервен зад кормилото заради най-новото си гадже. Брадърът е влюбен, но и връзката му с тнай-новата му приятелка застрашава да се разпадне. Припомняме, че емигрантът от Чикаго хлътна по прелестната лекарка Кристиана Канева.

Двамата се запознали в болница „Света София”, където той ходел, за да лекува болния си крак. Любовта пламнала из коридорите на многопрофилната болница. После двамата започнали да си разменят закачки в социалните мрежи.

Бианкалана претърпя огромна катастрофа на любовния фронт, но след това той намери новата си тръпка. Според клюката обаче родителите й не били съгласни с избора на щерка си.

Тя била от заможен род, а според клюката Джинката бил закъсал с финансите и дори изнудвал жените за пари. Но чаровната лекарка не искала и да чуе за раздяла, като дори крояла планове за съвместно бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар