Сензация: Слави Трифонов влиза в Гинес?!

Сензация: Слави Трифонов влиза в Гинес?!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов влиза в книгата на рекордите Гинес?!

Гласят Слави Трифонов за Гинес. Да, не е шега или измама. Това иска американски писател за най-добрия ни шоумен и неговото предаване „Шоуто на Слави”. Той искал да види Дългия на страниците на една от най-забавните книги на света.

Слави Трифонов

Може да видим и Слави Трифонов в Гинес

Идеята за това тръгнала, след като при шоумена гостувал писателят от Америка Лий Чайлд. Авторът на бестселъри приел да седне на диванчето на Слави Трифонов, силно впечатлен от неговата известност.

Лий Чайлд е един от най-известните зад океана. Авторските права за последния му роман бяха откупен за шест милиона долара от филмовата компания „Мирамакс”. Чайлд дълги години е работил в пийпълметрична агенция и е наясно с рейтингите.

„Слави може би е най-успешният водещ в целия свят. Той понякога има три млн. зрители от общо 5 милиона гледащи телевизия. Това е почти 60% и е почти невероятно огромна аудитория“, казал американецът пред български журналисти.

Преди години „Шоуто на Джей Лено” е гледано от три до пет милиона зрители на вечер. Само че населението на Америка е 240 милиона зрители.

Шоуто на Слави Трифонов попадна в изследването и на проф. Катлин Диксън от американския университет в Северна Дакота. Темата на екипа й бил „Токшоута и демокрация”. За целта специалистката и хората й избрали по едно предаване от Западна Европа, Източна Европа и САЩ.

Екипът на проф. Диксън избрала три записа от „Шоуто на Слави“. То имало английски субтрити, като гостите били много интересни за нея и екипа й. Това били струнен квартет „Бонд”, Жан Клод Ван Дам и Михаил Горбачов.

Катлин Диксън била впечатлена и от още един факт. Тя недоумявала как в едно ток шоу може да се проведе финален президентски дебат като този от преди години между Петър Стоянов и Георги Първанов.

На страницата на университета професорката споделя, че никъде по света не е виждала подобен прецедент. И той е, че в шоуто на Слави има комбинация между сатиричен монолог на водещия и балет и бенд на едно място. Но в отговор на думите й водещия Слави Трифонов само се изсмял.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар