Симеон Сакскобургготски направи шокираща изповед

Гласувайте за статията

Симеон Втори се чувства много обиден и пренебрегнат

Симеон Сакскобургготски направи доста шокираща изповед.

Той посочи, че няма обяснение за систематичния и продължителен тормоз, на който е подложен. Според Симеон Сакскобургготски вероятно някои хора се надяват да си отиде от този свят, за да не му върнат имотите.

Симеон Сакскобургготски

Симеон Втори се чувства много обиден и пренебрегнат

Той обаче е категоричен, че няма да им достави това удоволствие, поне засега. Тези думи заяви в ефира на Би Ти Ви Симеон Сакскобургготски по повод сагата с царските имоти.
Царят призна, че през годините се е срещал с много хора, които се занимават с имотите.

„Обяснявал съм, че това положение не само не е редно, но не е коректно. Последното решение беше: „Абе, дайте да мине председателството. Ние всички искаме то да премине успешно. То мина, но досега никой не се свързал с мен“, заяви Симеон Втори.

„Сякаш никой друг не си е получил бащиното наследство и не притежава имоти. Извиват ми ръцете, защото 9 г. ние сме в абсурдна ситуация. Децата ми се карат защо търпя всичко това и недоумяват“, призна царят. Той сподели, че не може да спре, защото цял живот му е било втълпявано: „България преди всичко.“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Симеон Сакскобургготски направи шокираща изповед”

  1. Емил Станев

    окт. 15. 2018

    1/ Малка забележка към Ива Николова (авторката): Тази издънка на династията Кобурги НЕ Е НИКАКЪВ ЦАР!!!!!! ТОЙ НЕ Е КОРОНЯСВАН ЗА ЦАР СЪГЛАСНО ДЕЙСТВУВАЩАТА ТОГАВА КОНСТИТУЦИЯ!!!! А БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА!!!!!
    2/ Тази отрепка , комарджия, лъжец и измамник, сам заяви, че НЯМА НИКАКВИ МАТЕРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ БЪЛГАРИЯ!!!!! И, да попитам – с какво право този наследник на династя, довела страната до ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ, ДОНЕСЛА СМЪРТ НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ, ИМА ПРЕТЕНЦИИ????? ДА СЕ ПРЪЖДОСВА В МАДРИД ДА СИ ДУНДУРКА ВНУКА СИМЕОН-ХАСАН!!!!!!!!

Добавете коментар