Не е за вярване! Вижте какво причини наследникът на Ахмед Доган на половинката си

Не е за вярване! Вижте какво причини наследникът на Ахмед Доган на половинката си
1 (20%) 1 vote

Памела не крие огромното си разочарование от постъпката му

Синът на почетния председател на ДПС – Ахмед Доган – Демир, причини нещо скандално на половинката си.

Запознати издават, че синът на Ахмед Доган, е напуснал бременната си приятелка Памела. Самата тя се ожали, че раздялата помежду им дошла изневиделица.

Ахмед Доган

Памела не крие огромното си разочарование от постъпката му

Само до преди няколко дни синът на Ахмед Доган и красивата девойка, се носеха на крилете на любовта. Те дори отпразнуваха рождения й ден в един от най-луксозните хотели в Дубай.
Малко преди това Памела се похвали, че двамата със сина на Сокола, вече са обзавели детската стая за бъдещото им дете.

Тя сподели, че цветовете, които са избрали за интериора, са синьо и бяло. По това се подразбра, че първородният внук на Ахмед Доган ще е от мъжки пол.
Така и не става ясно каква е причината, довела до внезапната раздяла на двойката. Бременната Памела обаче не крие, че е крайно огорчена от постъпката на Демир Доган.

Първото нещо, което красавицата написа по повод краха на отношенията им, бе: „Наградата за най-голям лъжец отива при теб, Д.“. Нападките й далеч не спряха дотук. Памела изнесе в публичното пространство компрометиращи факти от личния им живот, заявявайки: „На вниманието на всички. Почивките, подаръците и други разходи поемат родители ми. Да не се объркате. Не получавам нищо от никой друг“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар