Нови раздори във фамилията на Димитър Цонев

Гласувайте за статията

Деси твърди, че Анахид Тачева никога не се е грижила за нея

Фамилията на покойния телевизионер Димитър Цонев, бе разтърсена от нови раздори.

Запознати издават, че двете жени на покойния актьор Коста Цонев, който е баща на Димитър Цонев, са низвергнати от фамилията. Съпругата на Димитър Цонев – Мариана Цонева, дъщеря му Деси и внукът им Митко, изобщо нямат желание да се срещат с първата съпруга на Коста Цонев – Анахид Тачева. Същото важи и за втората съпруга на актьора – Ели Цонева.

Димитър Цонев

Деси твърди, че Анахид Тачева никога не се е грижила за нея

Запознати издават, че най-категорична в решението си, била дъщерята на Димитър Цонев – Деси. Тя признава, че от години е прекратила всевъзможни контакти с двете си баби. Според нея не е нужно да се обажда или да се вижда с Ели Цонева, тъй като тя никога не е била приета за част от семейството им. Що се отнася до Анахид Тачева, с нея Деси не била близка още от детските си години.

Наследницата на Димитър Цонев твърди, че Анахид Тачева никога не се е грижила за нея. Единствената баба, която ги е гледала, е била майката на Мариана Цонева. Именно поради тази причина Деси признава, че никога не е искала съвети от Анахид и изобщо не се интересува от мнението й.

Повратният момент, който изцяло влошил отношенията между наследницата на Димитър Цонев и Анахид Тачева, било участието на Деси във ВИП Брадър. Тачева била категорично против Деси Цонева да се резили в шоуто и то в същата година, в която изгубила баща си. Щерката на покойния журналист обаче изобщо не взела под внимание мнението й, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар