Разкриха още една от тайните на принцеса Даяна

Гласувайте за статията

За Лейди Ди всичко това било огромен шок

Още една от тайните на принцеса Даяна бе разкрита.

При все, че принцеса Даяна не е сред живите повече от две десетилетия, историята за живота й все още продължава да вълнува милиони хора по света. Вероятно всичко това е заради очарованието и харизмата, които тя притежаваше.

Неотдавна бе разкрита още една от загадките, свързани с покойната принцеса Даяна.
Още през далечната 1981 година, когато Лейди Ди се появява на британската кралска сцена, прави впечатление, че често ходи с наведена надолу глава. Освен това погледът й също е насочен към земята.

Мнозина от почитателите й смятали, че това се дължи на факта, че принцесата била срамежлива. Причината за това й поведение обаче се оказва много по-различна. Принцеса Даяна разкрива истината за това пред Андрю Мортан, който е автор на книгата: „Даяна: Истинската й история“.

Ето и думите, които е изрекла принцеса Даяна:
„Отне ми шест години, за да се преборя със себе си.
Толкова време ми бе нужно, за да се чувствам комфортно в кожата си. Когато станах част от британското кралско семейство ходех с наведена глава. След години установих, че това е изглеждало глупаво. Не се смущавах, а просто бях ужасена от малкия ми ум. Не съм била сърдита, а това просто бе част от мен. Бях ужасно уплашена от вниманието, което получих изневиделица.“, признава Даяна.

От думите й става ясно, че преходът й е дошъл твърде труден, тъй като от никоя, само за една минута се превърнала в следващата принцеса на Уелс, майка на бъдещия британски крал и медийна звезда. Всичко това било огромен шок за нея, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар