Разкриха още една от тайните на принцеса Даяна

За Лейди Ди всичко това било огромен шок
0

За Лейди Ди всичко това било огромен шок

Още една от тайните на принцеса Даяна бе разкрита.

При все, че принцеса Даяна не е сред живите повече от две десетилетия, историята за живота й все още продължава да вълнува милиони хора по света. Вероятно всичко това е заради очарованието и харизмата, които тя притежаваше.

Неотдавна бе разкрита още една от загадките, свързани с покойната принцеса Даяна.
Още през далечната 1981 година, когато Лейди Ди се появява на британската кралска сцена, прави впечатление, че често ходи с наведена надолу глава. Освен това погледът й също е насочен към земята.

Мнозина от почитателите й смятали, че това се дължи на факта, че принцесата била срамежлива. Причината за това й поведение обаче се оказва много по-различна. Принцеса Даяна разкрива истината за това пред Андрю Мортан, който е автор на книгата: „Даяна: Истинската й история“.

Ето и думите, които е изрекла принцеса Даяна:
„Отне ми шест години, за да се преборя със себе си.
Толкова време ми бе нужно, за да се чувствам комфортно в кожата си. Когато станах част от британското кралско семейство ходех с наведена глава. След години установих, че това е изглеждало глупаво. Не се смущавах, а просто бях ужасена от малкия ми ум. Не съм била сърдита, а това просто бе част от мен. Бях ужасно уплашена от вниманието, което получих изневиделица.“, признава Даяна.

От думите й става ясно, че преходът й е дошъл твърде труден, тъй като от никоя, само за една минута се превърнала в следващата принцеса на Уелс, майка на бъдещия британски крал и медийна звезда. Всичко това било огромен шок за нея, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.