Наталия Гуркова даде клетва след убийството на съпруга й

Гласувайте за статията

Миската е категорична, че повече няма да стъпи в ЮАР

За никого не е тайна, че след убийството на съпруга й, Наталия Гуркова не е на себе си.

Тя се страхува за живота си, както и за този на децата им. Наталия Гуркова все още не е разпитана по случая. По всяка вероятност тя няма да даде показания, тъй като изпитва неистов страх да пътува до ЮАР.

Наталия Гуркова

Миската е категорична, че повече няма да стъпи в ЮАР

От близкото обкръжение на Наталия Гуркова разкриват, че след убийството на съпруга й, тя се е заклела, че повече кракът й няма да стъпи в ЮАР.
Освен това те посочват, че Наталия молела съпруга си да я последва. Той обаче категорично отказал заради бизнеса си в Йоханесбург.

В крайна сметка миската взела решение да се прибере в родината си, заради нейната сигурност и тази на децата им. Тя била категорична, че няма да отглежда наследниците им в страната с най-високата престъпност в света.

Припомняме, че съпругът на Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, бе убит на 24 септември в автомобила си. Килърите стреляли по него, докато колата му била на светофар. Седмица по-късно той бе погребан в Йоханесбург.

Опелото се състояло в гръцката църква в града, а Наталия останала само за няколко чака в ЮАР. Майката на застреляния бос била тази, която организирала погребението, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар