Нещо се случва с Фейсбук профила на убитата журналистка Виктория Маринова

Гласувайте за статията

Вероятно някой от близките й е подал сигнал до Фейсбук

Запознати отбелязват, че се случва нещо с Фейсбук профила на убитата журналистка Виктория Маринова.

Припомняме, че зловещото убийство на Виктория Маринова разтърси не само Русе и страната, а и Европа. Тези дни близки и приятели се простиха с младата жена, която бе погребана в бял ковчег.

Виктория Маринова

Вероятно някой от близките й е подал сигнал до Фейсбук

По време на опелото на Виктория Маринова, родителите й бяха неутешими. Почерненият й баща Георги пък написа в личния си профил в социалната мрежа изключително силни думи за изгубената си дъщеря. С написаното той успя да разплаче много от хората, които са я познавали.

Справка в личния акаунт на зверски убитата Виктория Маринова обаче сочи нещо интересно. Щом профилът й бъде отворен, най-отгоре се появява съобщение от Фейсбук, което гласи: „Remembering Виктория Маринова We hope people who love Виктория will find comfort in visiting her profile to remember and celebrate her life.“

В превод написаното означава:
„Спомняйте си Виктория Маринова Надяваме се, че хората, които обичат Виктория, ще намерят утеха в посещаването на профила й, за да помнят и празнуват живота й“.

Това подсказва, че някой от близките или приятелите й, е подал сигнал до Фейсбук, че въпросният потребител вече не е измежду живите за съжаление, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар