Зуека продаде къщата си в Лозен

Гласувайте за статията
Васил Василев-Зуека купи имот на името на жена си Анна

Зуека е продал къщата си в софийското село Лозен и вече живее в апартамент на пъпа на столицата – пише „Уикенд“. Комикът, съпругата му Анна и 4-годишният им син Стефан се ширели в жилище в скъпарска кооперация до Борисовата градина – отбелязва изданието.

Преди 5 години, преди да се роди синът му Стефан, комикът купи 2-етажен имот в Лозен за около 400 хил. лева на името на фирмата си „Дрийм артист“. По-голямата част от сумата за просторната къща от 200 кв. м. с огромен двор от 650 квадрата бе набавена чрез ипотечен кредит. Зуека и Анна избраха луксозното имение в тузарското село, където вили имат едни от най-богатите представители на родния хайлайф. Сред чистия въздух и спокойната природа двойката смяташе да отглежда сина си. А Зуека се надяваше да получи там спокойствието, от което семейството му се нуждаеше след раздялата му с театралката Нини Димитрова, от която е 19-годишната щерка Девина.

Пърлите 4 години от живота си малкият Стефан прекарал в Лозен, но малчуганът поотраснал и трябвало да тръгне на детска градина. Зуека и Анна решили, че ще е по-удачно да се върнат в шумотевицата на големия град. Актьорът бързо продал къщата на украински бизнесмен, а с получената сума изплатил остатъка от ипотечния кредит. Заради луксозния ремонт, който направил, комикът дори бил на печалба, защото купувачът му броил сума, значително по-висока от тази, която дал актьорът.

Кадър от сватбата на Зуека и Анна Вичева през януари, миналата година

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар