Черна магия? Мъртва вода мори хора

Мъртва вода мори хората сн. publicdomainpictures.net
0

Мъртва вода мори хората

Мъртва води мори хората. Нов бизнес от близо година се върти усилено у нас. В интернет пространството масово се предлага така наречената мъртва вода за направата на черни магии. Тя се изнася от моргата, твърдят запознати, пише pik.bg. Купували я ходжи, гадатели и врачки, както и самодейни магьосници, които искат да сторят лошо на някого.

Мъртвата вода действала много лошо на хората. Те се разболявали неизлечимо и често се стигало до фатален край. Във водата се съдържала цялата негативна енергия и страдание на починалия човек, обясняват езотерици. Става въпрос за течност, с която се мият труповете. Сестри или санитари от болниците пласирали мъртвата вода. След смъртта на човека, той се облива обилно със студена вода от маркуч, а течността се събира в шишета от минерална вода.

Литър мъртва вода струвал 50 лева. Някои от по-вещите чародеи се нуждаели и от вещи на починалия, които също се заплащали подобаващо. Най-често се прибирали гребенчета, бельо, червило или огледало. Според видни имена в окултизма мъртвата вода носи кодирана информация. Тази информация сама по себе си е безвредна, но при комбинация с други ритуали, в които се използва, тя придобива различни опасни и мистични свойства.

Важно е също от каква болест си е отишъл покойникът. Когато човекът си е отишъл от този свят от рак и тялото му е било пълно с ракови разсейки, например, въздействието на водата ще се усети след броени часове. Ритуалът има силата на вуду магия.

Жертвите на мъртвата вода си отиват от този свят по доста мистериозен и мъчителен начин. Те страдат дълго, но често не може да се открие причината за тяхното състояние и се стига до фатален край.

Мъртва вода мори хората сн. publicdomainpictures.ne
Мъртва вода мори хората сн. publicdomainpictures.net

Пиейки такава вода, хората изпадат в дълбок транс, не реагират на нищо, сякаш ги няма на този свят и често това води смърт.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.