Емилия и Коко Динев се събраха (Причината вижте тук)

Емилия и Коко Динев се събраха (Причината вижте тук)
4.25 (85%) 4 votes

Емилия и Коко Динев се събраха

Емилия и Коко Динев се събраха. Причината двамата бивши съпрузи да се съберат е тяхната дъщеря Мира и по-точно рождения ден на малката им принцеса. Разбитото семейство зарови томахавката след развода си миналата пролет и се събра, за да зарадва дъщеря си с приказно тържество, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

По-големият син на Емилия и Коко Динев – Иван, също присъствал и се забавлявал на партито на малката си сестричка.

В името на дъщеря си, поп фолк изпълнителката и бившия й съпруг, загърбили лошите отношения и се събрали на партито на Мира. Те дори се прегърнали, научил репортер на изданието от участник в събитието.

Според мълвата за пищното детско парти Коко Динев се бръкнал с 5000 лева. Парите изхарчил за красивата двуетажна торта, куп забавления за децата, присъствали на тържеството и 20-годишно уиски за родителите.

Емилия качи много снимки от тържеството на 2-годишната Мира в официалните си страници в социалните мрежи. Партито е било с любимите герои на малката принцеса от „Замръзналото кралство“, а принцесата на събитието е била самата Мира.

Поп фолк изпълнителката не пропусна да напише и мило послание към своята двегодишна дъщеря в мрежата. „Днес е вторият рожден ден на моето слънчице Мира!!! Тя е принцесата на цялото семейство и на всички наши близки… С най-голямата усмивка… Обичам те толкова много слънчице и ти желая да бъдеш здрава и много щастлива!!!“, пожела на своята пораснала дъщеря Емилия.

Към снимките от тържеството феновете на поп фолк изпълнителката отправиха хиляди пожелания към малката рожденичка за личния й празник.

До раздялата на Емилия и Коко Динев се стигна след хилядите му изневери. Няколко месеца след появата на Мира, поп фолк изпълнителката реши да сложи край на отношенията с баща й и напусна семейното жилище.

Емилия и Коко Динев се събраха заради рождения ден на малката Мира сн. Инстаграм

Емилия и Коко Динев се събраха заради рождения ден на Мира сн. Инстаграм

Сега Емилия има нов мъж в живота си – Жорж Башур. Двамата се врекоха във вечна вярност един на друг на тайна сватба, два месеца след трагичната загуба на сина на бизнесмена. Според запознати двамата вече кроят планове за увеличаване на семейството.

Рожден ден

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар