Ваня Костова в противоречия със снаха си (Вижте още за отношенията им)

Ваня Костова в противоречия със снаха си (Вижте още за отношенията им)
2.5 (50%) 2 votes

Ваня Костова – инатлива и обсебваща свекърва?

Ваня Костова в противоречия със снаха си. Певицата, която в момента се подвизава в къщата на „ВИП Брадър“, била много властна майка и зла свекърва. 61-годишната Ваня била всеодайна майка и баба, но с много инатлив нрав и обсебващ характер, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

Истината за Ваня лъсна в къщата на Големия брат. Костова е във война със съквартирантите си Валентин Кулагин и Божана Кацарова. По време на една от последните мисии, стана ясно, че певицата често е отправяла злостни коментари зад гърбовете им. Същевременно, дни по-късно, Ваня се отмята от вече казаното и се прави на тяхна първа приятелка.

Подобно било поведението на Костова и сред най-близките й хора. Ваня често обичала да налага мнението си на сина си и снаха си Стефания, които не смеели да й противоречат. Младото семейство живеело в близост до певицата – на съседен етаж. Под претекст, че иска да помага в грижите за малката си внучка Ванеса, Костова често ги инспектирала и следяла изкъсо семейния живот на сина си.

Дълги години в музикалните среди се шушукаше, че певицата изцяло е обсебила наследника си и му пречи да се задоми. Боян имал само една сериозна приятелка, а това давало повод за най-различни слухове. Според запознати Ваня станала причина за раздялата между сина й и голямата му любов – македонска красавица на име Мелина.

Ваня често се оправдавала, че всъщност сина й я командва, а не тя него. Костова признава, че има някои противоречия със снаха си Стефания. Обичта им към Боян обаче ги помирявала.

Близки до семейството казват, че Ванеса е кръстена на своята баба Ваня по настояване на Боян.

Ваня Костова - инатлива и обсебваща свекърва? сн. Фейсбук

Ваня Костова – инатлива и обсебваща свекърва? сн. Фейсбук

Под натиска на Костова Боян завършил медицина. Той се запознава със съпругата си съвсем случайно. Връзката между двамата се развила скорострелно и певицата разбрала, че трябва да стяга сватба едновременно с новината, че ще става баба. Така Боян поставил майка си пред свършен факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар