Зуека купи тузарско жилище на жена си (Вижте още)

Гласувайте за статията

Зуека подари апартамент на жена си

Зуека подари апартамент на жена си. Водещият на „Господари на ефира“ е продал къщата си в софийското село Лозен. Цялото семейство вече живее в апартамент на пъпа на столицата. Зуека, съпругата му Анна и 4-годишният им син Стефан се ширели в ново жилище в скъпарска кооперация до Борисовата градина.

Преди 5 години, преди да се роди синът му Стефан, Зуека купи имот на 2 етажа в село Лозен за 400 000 лева на името на фирмата си „Дрийм артист“. По-голямата част от сумата за къщата водещият си набавил чрез ипотечен  кредит, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“. Зуека и Ана се ширели в просторната къща от 200 кв.м с двор от 650 кв. м. в село Лозен, където имоти имат едни от най-богатите представители на родния хайлайф.

Зуека и Анна смятаха да отгледат сина си сред природата. Водещият се надяваше да получи спокойствие, далеч от шума и натовареното си ежедневия в столицата.

Първите 4 години от живота си синът на Зуека – Стефан, прекарал в Лозен. Малчуганът обаче пораснал и трябвало да тръгне на детска градина, затова водещият и съпругата му решили отново да се преместят в София.

Зуека продал къщата на украински бизнесмен и така изплатил ипотечния кредит. Заради луксозния ремонт, който водещият направил на къщата, той получил много добра сума, доста по-висока от тази, която дал.

Малко след продажбата Зуека купил апартамент на жена си на пъпа на столицата. Част от сумата за него била заплатен от режисьорката с кредит, а за останалата част водещият извадил пари в кеш.

Зуека купи апартамент на жена си Ана сн. ХотАрена

Зуека купи апартамент на жена си Ана сн. ХотАрена

Миналата година, 3 години след раждането на малкия Стефан, Зуека и Анна се врекоха във вечна вярност един на друг. Двамата се запознават, когато Анна е едва на 26 и работи като асистентка в „Господари на ефира“. Извъбрачната им афера прераства в сериозна връзка и Зуека решава, че е време да сложи край на връзката с майката на дъщеря си – Нина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар