Меган Маркъл преживя истински кошмар на сватбата на Йожени (Вижте какъв)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се срещна с бившите на принц Хари

Меган Маркъл преживя истински кошмар на сватбата на принцеса Йожени. Вчера Йожени и Джак Бруксбанк се врекоха във вечна вярност един на друг в параклиса „Свети Георги“. На пищната церемония имаше около 850 гости, а сред тях бяха много знаменитости.

Наложило се е обаче Меган Маркъл да се срещне и с бившите приятелки на принц Хари. На сватбата бяха Челси Дейви, Кресида Бонас и Ели Голдинг. И с трите принц Хари е имал връзка преди да се врече във вечна вярност на Меган.

Най-дългата връзка на Хари е била с Челси Дейви, – 7 години. Говореше се, че двамата дори ще сключат брак, но те се разделиха. С Кресида Бонас херцогът на Съсекс имаше двегодишна връзка. Двете дами пристигнаха заедно на сватбата на принцеса Йожени и видимо се наслаждаваха на компанията си.

На събитието беше и последната приятелка на Хари, преди той да се врече във вечна вярност на Меган Маркъл – Ели Голдинг.

За сватбата на принцеса Йожени трите дами бяха заложили на тоалети в различни нюанси на синьото. Според чуждестранните медии, това е първият път след сватбата на Меган и Хари, когато бившите приятелки на херцога на Съсекс са отново на едно и също място заедно с него.

Принцеса Йожени е близка приятелка и трите дами, с които Хари е имал връзка преди Меган Маркъл, и особено с Кресида, с която, тя лично го запознава.

Кресида и Челси присъстваха и на сватбата на Меган и Хари. Затова и не е изненадващо, че трите бивши приятелки на херцогът на Съсекс са били поканени на венчавката на Йожени и Джак Бруксбанк.

Меган Маркъл преживя истински кошмар на сватбата на принцеса Йожени сн. Инстаграм

Меган Маркъл преживя истински кошмар на сватбата на принцеса Йожени сн. Инстаграм

Около 850 гости са присъствали на сватбата на принцесата. Тя и съпругът й дори поканиха обикновени граждани в пространството около църквата, да наблюдават случващото се на живо. Сватбата на Йожени и Джак предизвика наистина много голям интерес. Говори се, че е излезнала на кралското семейство много повече пари, отколкото тази на Меган и Хари.

Бившите на Хари

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар