Дария Симеонова разкри името на бебето си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Дария Симеонова разкри името на сина си

Дария Симеонова разкри името на сина си. Актрисата стана майка преди месец и половина. „Добре дошъл при нас, малчо! Надявам се да сме готови и достойни за всичко, на което ще ни научиш!“, написа Дария в социалната мрежа Инстаграм, за да съобщи хубавата новина, че с нейния любим мъж са станали родители.

На 30-ти август Дария даде живот на първородния си син. „Това е най-изумителното и вълшебно нещо, което ни се е случвало! Благодарни сме на живота за този подарък!“, сподели щастливата майка след раждането на своята рожба.

Досега Дария не беше обявявала публично името на наследника си. Снимка, пусната от Луиза Григорова обаче, разкри как се казва първия син на актрисата. Луиза качи снимка в социалната мрежа Инстаграм с пищно украсена торта, на която ясно се вижда името на първия наследник на Дария Симеонова и нейния любим мъж. Малчуганът се казва Макс. „Един ден на МАКС“, написа Луиза към кадъра.

Като повечето млади и известни майки, Дария вече се завърна на снимачната площадка. Актрисата се снима в новия филм на съпруга на Луиза Григорова – Мартин Макариев, пише slava.bg, позовавайки се на Дир.

Преди няколко дни Дария и Луиза споделиха снимка от Варна, където започнаха снимките на проекта, който носи работното заглавие „Диви и щастливи“. В него участват още Яна Маринова и Александър Сано.

Луиза публикува много кадри в профила си в Инстаграм от снимачната площадка. А на един от кадрите е и Дария Симеонова.

За новия си проект Мартин Макариев е заложил на познатия актьорски състав от последния му филм „“Привличане“.

Дария Симеонова разкри името на сина си сн. Инстаграм

Дария Симеонова разкри името на сина си сн. Инстаграм

А от този екип е и щастливата майка Дария Симеонова, която успява да съчетае работните ангажименти с грижите за малкия Макс, който се роди само пред месец и половина.

Първият наследник на Дария се казва Макс сн. Инстаграм

Първият наследник на Дария се казва Макс сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар