Наталия Гуркова на погребението на Джордже без децата им (ФОТО)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова си взе последно сбогом с Джордже без децата им

Наталия Гуркова пътува до ЮАР, за да си вземе последно сбогом със съпруга си Джордже Михалевич. Диамантеният бос беше показно убит на 24 септември в предградие на Йоханесбург. Погребението му беше на 6 октомври. Траурната церемония се състоя в гръцката църква в града.

Обичаната съпруга на Джордже пристигна сама на погребението му. Двете й деца не бяха с нея, узна ПИК от ексклузивното фото, което пристигна в редакцията на изданието. Наталия Гуркова преценила, че е по-добре наследниците на Джордже да не присъстват на погребението му. Миската се страхува, че съдбата на баща им може да застигне и тях. Тя все още е в шок от внезапната смърт на любимия си и се страхува, че неговият убиец може да се върне за нея или за децата им.

Майката на бизнесмена – Мира Михалевич организирала всичко, свързано с погребението. Дни преди траурната церемония тя пристигнала в Йоханесбург, за да се погрижи лично за всичко.

Последните години Наталия Гуркова и съпругът й живееха разделени. Той остана в ЮАР, а тя се прибра в България заради високата престъпност в южноафриканската държава. Майката на Джордже се прибра в Черна гора и той остана сам в Йоханесбург. Въпреки молбите на Наталия да се съберат в България, той не я послуша, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар