Наталия Гуркова даде обет след смъртта на Джордже

Наталия Гуркова даде обет след смъртта на Джордже
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова трепери за живота на децата си

След покушението над Джордже Михалевич, Наталия Гуркова не е на себе си. Миската трепери от страх, че същата участ може да застигне нея или децата й. Красавицата трепери от страх, че убиецът на Джордже може да се върне за нея.

Тя все още не е разпитана по случая и вероятно няма да даде показания, тъй като се страхува да пътува до ЮАР. След смъртта на съпруга си, очарователната Наталия е дала обет, че повече няма да стъпи в тази страна.

Малко след като на бял свят се появи нейният син Кристиян, тя се прибра в България заедно с дъщеря си. Единствено Джордже остана в ЮАР. Въпреки молбите на Наталия Гуркова той да я последва, бизнесменът не я послушал и решил да остане в Йохансбург заради бизнеса си.

Тогава миската призна, че се е прибрала в България заради сигурността на семейството си, тъй като не желае да отглежда децата си в държавата с най-висока престъпност в света.

Съпругът й Джордже Михалевич беше убит на 24 септември в автомобила си. Килърите стреляли, докато колата му била на светофара. Седмица по-късно той беше погребан в Йоханесбург. Опелото се състоя в гръцката църква в града. Наталия Гуркова останала само няколко часа в ЮАР. С всичко, свързано с погребението, се заела майката на застреляния бос, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар