Венета Райкова откри лек за проблем, който я измъчва от години

Венета Райкова откри лек за проблем, който я измъчва от години
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова най-после откри лек за проблема, който я измъчва от години

Венета Райкова се похвали в социалната мрежа, че е открила лек за проблем, който я тормози от години. Водещата неведнъж е споделяла, че  я измъчва главоболие и нито един лекар не е успял да установи причината за него и съответно да предпише ефективното лечение.

Но след последната консултация при виден столичен специалист, блондинката най-после получила желаното облекчение. Венета Райкова потърсила лекар заради нетърпима болка в областта на врата, гърба и кръста. Медикът установил, че всички тези неразположения и ужасното главоболие на водещата се дължат на проблем в областта на врата.

Още след първата процедура при специалиста водещата на „Папараци“ почувствала облекчение. Тя е благодарна на медика, който успя да я избави от мъчителното главоболие.

Бившата съпруга на Тишо споделя, че този проблем я измъчва от цели 20 години. Почти всеки ден й се налагало да приема обезболяващи, за да се справи с мъчителната болка.

Райкова споделя, че понякога е приемала дори по пет хапчета на ден с надеждата, че болката ще отшуми. Но за съжаление дори силните лекарства не помогнали, пише „България днес“, цитирайки водещата.

Водещата споделя, че вече се чувства като нова и е спряла обезболяващите хапчета, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар