Теди Бургазлиева проговори за семейството! (Ето какво я прави щастлива)

Гласувайте за статията

Теди Бургазлиева разкри какво й носи брака

Теди Бургазлиева проговори за семейството. „Мис България 2002“ стана майка само преди няколко седмици и сега се радва на своите близнаци – Ема и Раян. Щастливата майка сподели, че няма нищо по-хубаво от това да станеш майка. „Навремето, когато мои приятелки ми обясняваха как да станеш майка е най-уникалното чувство на света, си мислих, че преувеличават. Но сега се убедих, че наистина е така“, казва „Мис България 2002″.

“ Да чуеш гласчетата на децата си за първи път, да погледнеш в очичките им и да ги гушнеш, е нещо несравнимо и вълшебно“, допълва Теди, пише life.dir.bg. Тя казва също, че раждането е минало бързо и безпроблемно, а съпругът й е бил до нея и дори е прерязал пъпната връв на близнаците.

„Мис България 2002“ признава също, че ежедневието им със Симеон не се е променило много след появата на децата, с изключение на малкото часове сън. „Моят съпруг има много добре развити организационни умения и много бързо измисли системата за това как да съчетаем грижата за децата с работата, спорта, здравословното хранене и т.н. Това, което се промени коренно са приоритетите ни. Сега най-важни са децата, а всичко останало е на втори план“, разкрива още Теди.

Брак

Теодора и Симеон се запознават чрез социалната мрежа Инстаграм. Миналата година двамата сключиха брак и са много щастливи заедно. „Бракът с моя съпруг ми носи спокойствие, сигурност, допълнителна увереност и мотивация да вървя напред и да реализирам мечтите си. Чувството да се събудя и първото нещо, което видя, да са личицата на децата и съпруга ми е уникално! Благодаря на Господ всеки ден за всичко, с което ме е дарил“, разкрива Теди за това какво й носи брака с нейния любим мъж.

Теди Бургазлиева разкри какво й носи брака сн. Инстаграм

Теди Бургазлиева разкри какво й носи брака сн. Инстаграм

Бургазлиева споделя и формулата си за щастлива връзка. „Според мен формулата за успешна връзка, за щастлив брак, се крие в умението на всеки от нас да намери щастието първо в самия себе си, без да го търси или изисква от партньора си“, споделя Теди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар