Даяна Ханджиева показа гаджето ( С Ники Илиев ли е?) Преглеждания: 76391

Даяна Ханджиева показа гаджето сн. Фейсбук
0
4/5 - (2 votes)

Даяна Ханджиева показа гаджето

Даяна Ханджиева показа гаджето. Дълго време името на звездата от „Скъпи наследници“ беше забърквано с това на Ники Илиев. Оказа се, че актрисата има друго гадже и това не е бившия на Саня Борисова.

Даяна Ханджиева има връзка с млад баскетболист. Екранното Кате не си губи времето е се е насочило към един от най-обещаващите млади спортисти, който обаче живее отвъд Океана, пише „България днес“. Кристиян Ставрев, познат като Кико в баскетболните среди, разкри връзката си с актрисата като пусна тяхна обща снимка с профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Под кадъра Ставрев споделя, че Даяна е официалното му гадже. Кико и Даяна имат връзка от 6 месеца, според светските клюкари. Те са били засичани на много места заедно. Ставрев многократно придружавал Ханджиева по светски събития и връзката не била тайна. Даяна обаче не искала да става известна с връзките си, а с играта пред камера.

Двамата са засичани заедно и по заведения, както и по морето. Така слуховете, че Ханджиева е разделила Саня Борисова и Ники Илиева, се оказват неверни. С тази снимка в мрежата, актрисата опровергава и слуховете, че има връзка с Орлин Павлов, който също играе в сериала „Скъпи наследници“.

Ставрев е само три години по-малък от своята любима. Той идва от род на спортисти. Майка му и баща му са били баскетболисти, а сега са треньори. Братът на Ставрев също започва да се занимава с баскетбол, но след това го оставя само като хоби.

Влюбената двойка живее далече един от друг и не е ясно как поддържа искрата на любовта от разстояние, но двамата много си подхождали и имали общи интереси.

Преди време Ханджиева също прекарва известно време в Щатите, където е на бригада. Там тя получава предложението да влезе в ролята на Катерина от „Скъпи наследници“.

Даяна Ханджиева показа гаджето сн. Фейсбук
Даяна Ханджиева показа гаджето сн. Фейсбук

Даяна обаче предпочита да запази в тайна къде е срещнала Ставрев и как започва тяхната връзка.

Даяна Ханджиева и Кико Ставрев сн. Фейсбук
Даяна Ханджиева и Кико Ставрев сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.