Спипаха Стоян Алексиев пак да се натиска с младата си любовница (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Стоян Алексиев и младото му гадже интимничат пред Народния театър

Стоян Алексиев, който се оказа най-големият похотливец в актьорската гилдия изобщо не се е поучил от грозния скандал. Който миналото лято предизвика с порнографските си сцени на пъпа на София.

Явно, че с днешна дата връзката му с младата актриса Ивана Бобойчева процъфтява защото преди дни бе спипан пак да интимничи с нея от папараците на Ретро. Актьорът, който е с 44 години по-възрастен от хубавицата се натискаше с Бобойчева отново пред Народния театър, на чието име се изплю. Влюбените никак не криеха чувствата си. Прегръщаха се страстно пред любопитните случайни минувачи.

Снимки: Ретро

Да припомни, че прелюбодееца малко след скандала, в който се забърка през миналото лято бе пенсиониран от Народния театър. Оставиха го само на половин щат в първата ни театрална сцена за да има с какво да задоволява капризите на младата си приятелка.

Ивана Бобойчева пък се дипломира като актьор по кукленско актьорско майсторство и бе назначена на щат в Шуменския театър, предават от retro.bg.

Но явно, че някакви си 400 километра разстояние не са никаква пречка за влюбените.

Свидетели на случката, разпознали 67 годишния  актьор коментират, че е недопустимо за човек на такава достойна възраст да се натиска с такова младо момиче. Не по-малко за учудване е поведението и на Бобойчева, недоумяват две приятелки.

Макар да посрами семейството и законната си съпруга Надежда Алексиев продължава да живее във фамилния си дом, сякаш ни лук ял, ни лук мирисал.

Вижте още много папарашки кадри на Стоян Алексиев и Ивана в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Спипаха Стоян Алексиев пак да се натиска с младата си любовница (Папарашки снимки)”

  1. валя

    окт. 16. 2018

    Тия па мине не мине и излязат пред театъра да се опипват

Добавете коментар