Щерката на Ивайла Бакалова я заряза (Вижте каква е причината)

Щерката на Ивайла Бакалова я заряза (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на Ивайла Бакалова напусна апартамента в Дубай, в който двете живеят от години

Рая – щерката на Ивайла Бакалова и Румен Гайтански, напусна Дубай. 15-годишната тийнейджърка вече не живее в емирството. Причината за това не е скандал между нея и Ивайла Бакалова, а желанието на Рая за по-добро бъдеще. Наследницата на миската мечтае за европейско образование.

Преди месеци тя кандидатствала в колеж, намиращ се в близост до английската столица. Наследницата на Бакалова сама избрала Англия, тъй като животът в Дубай вече й омръзнал.

Преди няколко години Рая беше очарована от страната на арабските шейхове. Тогава нейната майка взе решението да напусне България. Ивайла Бакалова взе със себе си и Рая. Миската напусна родината, за да започне работа като консултант по сделки с недвижими имоти в емирствата.

Самата Ивайла наскоро призна, че мрази Дубай и живота в него. На Рая също започнало да й омръзва там. Големите разстояния най-много изнервяли тийнейджърката и тя решила, че е крайно време да смени обстановката.

Ивайла Бакалова сподели пред „Ева“, че в момента нейната дъщеря живее в пансион в близост до Лондон. Рая мечтае за кариера в областта на модата. Но най-голямата й мечта е да стане актриса и ще посвети следващите няколко години от живота си за сбъдването на тази мечта, пише ПИК, позовавайки се на печатното издание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар