Срамота! Валентин Кулагин унижи Ваня Костова безобразно: Изкукала старица!

Гласувайте за статията

Кой е Валентин Кулагин, че си позволява да унижава така безобразно Ваня Костова?

Валентин Кулагин може и да притежава козметика за 13 000 евро, но това далеч не го прави ВИП. И откога какъв грим носиш, е по-важно от това какъв човек си? Бившият гримьор на звездите доскоро забавляваше публиката с провокациите и изцепките си, но този път си спечели възмущението й. Заради отношението към Ваня Костова.

Изпълнителката, която бе част от най-успешната българска музикална формация и която си остава една от големите звезди на България, бе безобразно унижена и оскърбена от превзетия гримьор. За Кулагин беше от особено важно значение да се похвали пред Ричард и Розмари колко е запусната Ваня и как си позволява да му прави забележки, а след това да я изгони от апартамента й.

В същото време певицата е подложена на тежък стрес, който се отразява изключително сериозно на здравето й. Само преди няколко дни тя го защитаваше. Бранеше го и от нападките и молеше другите да не се заяждат с него. След като Кулагин се постара да съсипе и нея, тя се принуди да се премести в общите помещения, изгонена от него.

Не особено известният гримьор стигна до там, че нарече Ваня Костова „изкукала старица“. Недопустима обида не само заради възрастта на изпълнителката, но и заради нейния статут. Последвалите подигравки от негова страна допълнително наскърбиха изпълнителката и тя си тръгна, решена да не прави скандал.

Кулагин мина всички граници с Ваня Костова сн. Vbox7

Кулагин мина всички граници с Ваня Костова сн. Vbox7

В социалните мрежи може и да се забавляват на шегите на Кулагин, но в същото време малцина си дават сметка, че между наглост и брутална откровеност има разлика. Гримьорът определено се е самозабравил заради високия зрителски вот. И продължава да мачка наред. И докато някои от съквартирантите може и да заслужават острия му език, то певица от ранга на Ваня Костова, най-малкото заради възрастта й не заслужава подобно отношение. Нито да бъде поругавана и унижавана пред цяла България от един суетен циник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар