Звездите на „ВИП Брадър“ с топ издънки (Вижте как превърнаха къщата в коптор)

Гласувайте за статията

Звездите на „ВИП Брадър“ с най-мръсната къща от всички сезони

Звездите на „ВИП Брадър“ за пореден път погазиха всички правила в къщата на риалити формата. В живото включване снощи Големият брат ги порица за отношението им към поддръжката на звездния им дом. „Скъпи съквартиранти, животът в къщата се случва по ясно определен регламент, описан в детайли в книгата с правилата за живот в къщата. В параграф номер 17, озаглавен „Основни правила по поддръжка на къщата“, е записано следното:

Отговорност на съквартирантите е да се грижат за поддръжката на къщата. Биг Брадър изисква от съквартирантите да почистват къщата. Домакинските дейности са задължителни и необходими за здравето и безопасността на съквартирантите“, припомни Големият брат на звездите в къщата на риалити формата.

„Съквартиранти, дори с невъоръжено око е видно, че състоянието на спалните помещения в къщата е в критично състояние. Откровено казано, Биг Брадър е изумен как може да съществувате в подобна кочина. Стаята ви за отдих е в покъртителен вид. И това продължава от седмици. Повече от видно е, че се чувствате комфортно сред десетки празни бутилки, хавлиени кърпи по земята, зеещи куфари, мръсни завивки, бельо и чорапи.

Навсякъде има разхвърляни дрехи и обувки. Накратко казано, в спалнята ви има пълен бербат. Тя изглежда като след бомбардировка“, изнесе дълга лекция на съквартирантите Големият брат за състоянието на къщата, в която те живеят.

Биг Брадър подчерта, че съквартирантите са нарушили още едно правило като са преместили мебели, уреди или друг детайл от декорацията, което не им е позволено. Основно това правило на Големия брат беше нарушил Кулагин с преместването на матрака си.

„Съквартиранти, разполагате с точно 30 минути да възстановите реда в къщата, както го изисква правилника. Биг Брадър настоява след половин час да види къщата в абсолютен порядък“, постави своите правила Големият брат.

Звездите на "ВИП Брадър" не поддържат звездния си дом чист сн. Фейсбук

Звездите на „ВИП Брадър“ не поддържат звездния си дом чист сн. Фейсбук

Така всички се заеха със задачата и успяха да оправят бъркотията, трупана с дни, само за 30 минути. Те дори помогнаха на Кулагин, видимо без каквото и да било желание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар