Кристина Патрашкова попиля Розмари и Ричард (Вижте как ги насоли)

Гласувайте за статията

Кристина Патрашкова осъди поведението на Ричард и Розмари

Кристина Патрашкова осъди поведението на Ричард и Розмари в къщата на „ВИП Брадър“. „Кандидат-милионерът от Мадан и моят любимец показа как неприличното предложение може да се превърне в стратегия за оставане в къщата до края, а едва ли не, той вече се вижда почти и като победител“, каза журналистката в „На кафе“.

„Вероятно зрителите знаят, че той спи с Розмари в едно легло. Той непрекъснато я номинира. Тя го номинира, но това няма никакво значение. Когато са под завивките, нещата се променят“, обясни журналистката.

Снощи Ричард направи неприлично предложени на Розмари и поиска двамата да осъществят интимен контакт, защото според него това ще ги доведе до финала на „ВИП Брадър“. Припомняме, че само преди няколко дни фитнес инструкторът отново се опита да осъществи интимен контакт с моделката, но сам призна в изповедалнята на Големия брат, че не се е получило.

Според Ричард обаче снощи той е успял да осъществи замисленото. На другата сутрин фитнес инструкторът не пропусна да се похвали пред Стефан, а и пред цяла България.

Поведението на „кандидат-милионера“ и моделката предизвика доста критики от коментаторите при Гала. А една от репликите на Розмари се е запечатала в съзнанието на Кристина Патрашкова. „Ааа, ама ти сега си правиш реклама на моя гръб, а аз ще изляза боклук“, каза журналистката, цитирайки моделката, допълвайки, че след това интимността е била осъществена по думите на Ричард.

Патрашкова не пропусна да коментира и манталитета на Ричард. „Ние тук говорим за един човек, който има изключително особен манталитет и много сбъркана представа за себе си и своите достойнства. Той живее със самочувствието, че може да спечели, а не може дори правилно да говори български“, заявява Патрашкова за „кандидат-милионера“.

Кристина Патрашкова разкритикува остро поведението на Розмари и Ричард сн. Фейсбук

Кристина Патрашкова разкритикува остро поведението на Розмари и Ричард сн. Фейсбук

Журналистката не спря да се чуди на манталитета на Ричард. Фитнес инструкторът заяви, че не харесва Розмари. Но това не му пречи да иска да осъществи интимен контакт с нея, за да стигне до финала на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар