Скандал: Стоян Алексиев псува като каруцар насред столичен булевард!

Скандал: Стоян Алексиев псува като каруцар насред столичен булевард!
5 (100%) 1 vote

Стоян Алексиев сипе обиди насред булеварда!

Похотливият Стоян Алексиев се оказа и голям кибритлия. Белокосият ветеран на Народния театър, както си изпуска ръцете, така го прави и с нервите си. Актьорът налетя на таксиметров шофьор, въпреки че самият той бил виновен.

Стоян Алексиев

Актьорът Стоян Алексиев изуми с простащината си

Клипчето с беснеещият екранен д-р Иван Генадиев от хитовата лекарска поредица „Откраднат живот” обиколи виртуалното пространство. На него се вижда как се е разиграл целия пасквил.

Стоян Алексиев, заедно с 44 години по-младата му любовница Ивана Бобойчева и още две млади момичета, вероятно колежки на Ивана се срещнали на кръстовището на столичния булевард „Георги Раковски” и ул. „Иван Вазов”.

Едно от момичетата е спряло автномобила си на еднопосочната улица и затруднява движението на преминаващите коли, пише вестник „Телеграф“.

Нарушението вбесява един от таксиметровите шофьори в близост и той прави забележка на Стоян Алексиев. Вместо да се извини и да преместят колата, екранния проф. Генадиев започва да сипе пиперливи думи и да повишава тон на водача на жълтото возило.

„Не ми викай, глупак мръсен!“, беснеел възстарият актьор. След което с доволен вид се върнал при момичетата. Но изглежда размислил, че обидите и думите му са недостатъчни отново, с бодра крачка се върнал към ошашавения таксиджия.

„Педераст си ти, гаден, мръсен“,отново се развикал Стоян Алексиев. После се качил на колата при Ивана и двамата потеглили.

Миналата година Стоян Алексиев и доста по-младото му гадже отново предизвикаха скандал, който обиколи социалните мрежи. На клипът се видя как беловласият актьор бърка в гащите на младото си гадже точно пред народния театър, посред бял ден.

Той обясни първоначално гнусната си постъпка като сцена от най-новия филм, в който двамата участваха. После дълго кри връзката си с младата Ивана, но накрая истината лъсна. Сега Бобойчева е разпределена в Шуменския театър и двамата живеят заедно.

Алексиев е вече пенсионер, но играе на хонорар в Мелпомена в Шумен. Двамата често се връщат в столицата, а шавливецът е уведомил семейството си, че отново са заедно с Ивана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар