След пандиза: Анита Мейзер се скъсва от купони и среднощни запои!

След пандиза: Анита Мейзер се скъсва от купони и среднощни запои!
5 (100%) 1 vote

Анита Мейзер се скъсва от купони след ареста!

Анита Мейзер се е отдала на купони и на запивки в последните дни. Скандалната миска излезе от затвора и бавно се връща към нормалния си живот. Тя обвинена в брутално убийство на съпруга си Николай Димов, който почина от задушаване.

Анита Мейзер

Анита Мейзер се отдаде на веселби

Преди дни тя бе засечена на парти на приятели. Тя била с прибрана коса, очила с диоптри и няма нищо общо със стария си скандален имидж.

Доста време, след като бе пусната от затвора тя странеше от публичните изяви. Такъв беше съвета й и на адвокатите й. Предстои и процеса в София пред ВСК. Тогава Анита Мейзер очаква да бъде оправдана окончателно и да бъде пусната на свобода.

Първоначалната присъда бе три години, като по-голяма част тунингованата миска изкара още по време на следствието.

След като бе освободена под домашен арест изкара четири месеца. В дома си тя се срещаше само с близки и познати. В момента моделката е пусната под гаранция има право да пътува в страната и чужбина.

Но Мейзер отказва да се появява на големи партита и на светски изяви, а ходи на купони само организирани от нейни близки приятели.

Анита не иска и да чуе за Вип Брадър. От скандалджийското шоу са й предложили колосален хонорар, но ят отказала. Тя иска да се помири със семейството на съпруга си и да си оправи нещата пред Темида.

От държавното обвинение продължават да я винят за смъртта на мъжа й- Те протестират против освобождаването им, защото тя била изтеглила първоначалните си самопризнания. Твърдяла е, че не е убила мъжа си по непредпазливост, а той се е самоубил.

Според обвинението тя не е преценила ситуацията обективно, а е стегнала двете свински опашки около врата и краката на Николай Димов. Освен това е надценила силата на съпруга си и това е довело до неговата смърт.

Адвокатите й смятат, че обвинението в подкуп ще отпадне и тя ще получи само условна присъда. Така престоят й зад решетките ще е в разрез с човешките й права и тя ще осъди държавата в Страсбург. Така ще излезе двойно по-богата и от преди.

„Тя има право да продължи живота си и да започне отначало. Силна жена е”, коментират нейни близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар