Ричард захапа Ваня Костова заради Кулагин (Вижте)

Гласувайте за статията

Ричард се нахвърли на Ваня Костова

Ричард се нахвърли на Ваня Костова. Фитнес инструкторът още с влизането си в къщата на „ВИП Брадър“ категорично заяви, че ще се бори за победата докрай и прави всичко възможно, за да стигне до финала на риалитито.

Тази вечер, докато съквартирантите вечеряха от вкусния пататник, който Мира им беше приготвила, Ричард успя да развали настроението им. Той нападна Ваня Костова заради решението й да се държи добре с враг номер 1 в къщата – Валентин Кулагин. „Осъждам донякъде поведението на Ваня, защото тя си говори с него“, категоричен беше фитнес инструкторът, обръщайки се към певицата.

„Мисля, че трябва да спреш, Ванче. както и аз също, така и ти, ако не го осъдим един човек, ние дори и да не го подкрепяме, това е част от подкрепа“, опита се да обясни Ричард на Ваня, защо не трябва да взима страната на гримьора. „Не взимай ролята на светица. Ти не си светица. Никой от нас не е и не трябва ти да го подкрепяш това поведение“, заяви още Ричард.

Според него, певицата трябва да според да си говори с Кулагин и да подкрепя неговото поведение.

От своя страна Ваня бе категорична, че това е нейно решение и тя не го натрапва на никого. „Аз не влияя на вашето решение. Това е моето решение“, защити своята позиция певицата.

„Обаче не съм съгласен с твоето поведение, защото това не е поведение на светица лично за мен“, продължи да настоява на своето Ричард. След като Ваня заяви, че повече няма да спори и че млъква, Ричард й заяви в очите, че трябва да мълчи на Кулагин, а не на тях.

Ричард захапа Ваня Костова заради Кулагин сн. Фейсбук

Ричард захапа Ваня Костова заради Кулагин сн. Фейсбук

Останала изненадана от поведението на фитнес инструктора, Ваня го помоли да спре. „Ричи, изненадана съм. Недей така, миличък!“, каза тя на Ричард, който беше категоричен, че не съжалява за казаното.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар