Волен Сидеров скочи: Убийството на Виктория може и да не се разкрие! МВР работи лошо, трябват резки съкращения (виж тук)

Гласувайте за статията

Волен Сидеров се зарече да се заеме лично с реформите в системата!

Лидерът на Атака Волен Сидеров скочи гневен срещу МВР и нередностите в системата, които не са една или две. Той е убеден, че в МВР се работи изключително зле и е много вероятно последното убийство на журналистката Виктория Маринова също да остане неразкрито. Както редица други преди това.

Волен Сидеров

Волен Сидеров призна – МВР работи повече от зле

Ето какво заяви Волен Сидеров преди часове и се зарече, че лично ще се заеме с реформите в системата:

„Всички знаем, че МВР работи лошо. Порочността в МВР трябва да бъде прекратена. Голяма част от тежките убийства, които стават в последно време не се разкриват. Това грози дори и последното жестоко убийство в Русе.

Порочността в МВР трябва да бъде прекратена. Въпросът не е кой точно ще оглави МВР, а какво представлява самата система и как тя ще бъде реформирана.

Там трябват резки съкращения и контрол – аз лично ще се заема с реформите в системата, защото това, което се случи с Деница, може да се случи на всеки.

Атака има човек и за главен секретар и за министър на МВР. Атака трябва да поеме това звено, защото имаме както идеи и концепция, така и моралното право да ръководим това министерство, което се занимава с всекидневната сигурност на българите.

Досега обаче никой от партньорите не се е обадил да каже какво мисли за идеята. ГЕРБ, ВМРО и НФСБ трябва да се произнесат относно идеята цялото министерство да бъде прегледано тотално“, заяви категорично Волен Сидеров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар