Христо Стоичков обърна гръб на най-близките си хора

Христо Стоичков обърна гръб на най-близките си хора
5 (100%) 1 vote

Христо Стоичков направи немислимото

Христо Стоичков обърна гръб на най-близките си хора. Камата не се сеща за майка си.

Наскоро се появи слух, че той се е прибрал по спешност в България заради майка си Пенка Стоичкова. Според мълвата състоянието на жената се влошило и това наложило прибирането на бившия футболист.

Оказа се, че в този слух няма нищо вярно, тъй като родителката на Камата е в отлично здраве. Но появилите се писания разгневиха нейния син Цанко Стоичков.

Братът на футболната легенда изригна в социалните мрежи. Той написа, че няма представа на какво се дължи извънредното прибиране на г-н Стоичков в България. След което допълни, че няма работа при майка му. С това разкритие той хвърли бомбата, че Камата не се интересува от родителката си. Жената не получава не само морална, но и финансова подкрепа от знамения си син. Леля Пенка разчита единствено на другите си две деца – Петя и Цанко.

Наскоро тя се завърна от екскурзия в Гърция, платена от сина й Цанко. Възрастната жена била много впечатлена от преживяванията си в южната ни съседка, тъй като отдавна мечтаела да разгледа Солун и околностите.

Христо Стоичков не е в добри отношения и сестра си Пенка. Преди дни тя отпразнува рождения си ден в известен пловдивски ресторант. И въпреки, че поканила Камата и семейството му, тя не получила дори поздрав от него, пише „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар