Бареков бесен: Протестърите се опитват да яхнат бруталното убийство на Виктория Маринова! (виж тук)

Бареков бесен: Протестърите се опитват да яхнат бруталното убийство на Виктория Маринова! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Бареков смята, че протестърите на Прокопиев се възползват от трагедията с русенската журналистка!

Евродепутатът Николай Бареков скочи бесен в мрежата. Той е убеден, че зверското убийство на журналистката Виктория Маринова ще бъде използвано „удобно“ от протестърите на Прокопиев. Ето какво заяви Бареков:

Бареков

Николай Бареков е категоричен в мнението си

„Жалкият опит на протестърите на Прокопиев да яхнат бруталното убийство на русенската журналистка Виктория Маринова прави престъплението да изглежда още по-гнусно, ако въобще това е възможно.

Какво искат да ни натрапят тези гадове. Едва ли не Виктория е убита заради тяхно разследване. Да използваш смъртта и то насилствена и садистична за лични и политически цели е също толкова голяма гнусотия.

Колцина от тази сган псевдожурналисти от хранилката на Капитал въобще бяха чували или познавали момичето от Русе преди свирепата му смърт? Николко. Каквито и да са версиите, който и да е убиеца ясно е едно.

Виктория загуби живота си, защото имаше нещастието да живее в държава, която не може да гарантира сигурността на гражданите си. Държава, в която всякакви ценности на свобода, включително и на словото, и на уважение към живота и личността са потъпкани.

Дивашка работа. Вулгарна. Разпад, продължаващ цял човешки живот. Виктория бе убита и изнасилена на 30 години. Тя е връстница на Прехода, който изнасили и утрепа българския народ.

Преходът, който направи милиардери такива като Прокопиев, а на повечето отне живота и семействата“, категоричен е Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар