Миролюба Бенатова с разкритие за убийството на Виктория Маринова от Русе! (виж тук)

Миролюба Бенатова с разкритие за убийството на Виктория Маринова от Русе! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Миролюба Бенатова обясни, че престъплението едва ли е поръчково!

Журналистката Миролюба Бенатова направи разкритие за убийството на своята колежка от Русе – младата Виктория Маринова. Знаем, че тя беше погубена по изключително брутален и жесток начин. А версиите за престъплението са няколко.

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова е почти сигурна, че убийството не е поръчково

Според Миролюба Бенатова обаче не може да става дума за поръчково убийство, защото Вики не е била разследващ журналист. Ето какво заяви Бенатова:

„Това убийство е страшно и непростимо, независимо от професията на младата жена. И понеже не прилича на поръчково, надявам се скоро убиецът да бъде заловен. Може и нарочно почеркът да имитира страст, за да изглежда лично.

Важно е да се разследва бързо. Да не се окаже, че няма къде и кой да направи ДНК експертизите и че МВР трябва да чака за разпечатките от телефона й 2 месеца, както е по закон всъщност.

Както и за да влезе в профилите в социалните мрежи. Работата по т. нар “горещи следи” в България е много разтегливо понятие“, заяви Миролюба Бенатова. А малко по-късно написа следното:

„Убитата Виктория обявява интервю с Димитър (Бивол) и Атила, водено от друг човек. Линкът е към сайта Детектор и е от миналата седмица.
Виктория не е разследваща журналистка, което не прави убийството по-малко и по-незначително.

И не значи, че не може да е убита за назидание, за провокация, случайно и/или лично. Убита е жена, дъщеря, майка, журналист, бизнесдама, водеща на предаване, ПР на различни групи, фирми и каузи.

Виктория е изнасилена, удушена и обрана от неизвестен засега извършител, по неизвестни за обществото причини.

Останалото са спекулации и вадене пред скоби на един или друг факт от биографията и личния живот на починалата“, категорична е Бенатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар