Илиян Любомиров с апел към българките: Ето какво разказа гаджето на Петя Дикова! (виж тук)

Илиян Любомиров с апел към българките: Ето какво разказа гаджето на Петя Дикова! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Илиян Любомиров призова българките да се погрижат за себе си!

Писателят Илиян Любомиров и гадже на Петя Дикова отправи апел към българките в мрежата. Младият интелектуалец призова млади и стари да започнат да се грижат по-добре за себе си. И да си направят задължителните за здравето профилактични прегледи:

Илиян Любомиров

Илиян Любомиров призова българките да бъдат отговорни към самите себе си

„Октомври освен време за въргаляне в пожълтелите листа, топли чорапи пред камини и филии с домашна лютеница, е и световният месец за борба с рака на гърдата. Знам, сериозна тема, която не ни вълнува, докато не дойде близко.

При мен това се случи преди няколко години, когато баба ми, която ме е отгледала, премина през няколко операции, химиотерапии, лъчетерапии… И всичките гадости, за които можете да се сетите, за да продължи до ден днешен да бъде най-яката баба във Вселената.

И ви разказвам това, не за да ви правя понеделниците тревожни, а защото има наистина смисъл от профилактичните изследвания и нерядко те са това, което отделя живота от неживота.

Вярвам, че жената днес има пълното право да бъде пилот във Формула 1 или да се посвети на домакинството, ако пожелае; Може да избере да стане майка или не; Може да избира дали да бъде мъжът във връзката или не; Дали да е по-голяма или не; Дали да е слаба или не; Дали да се омъжва или не;

Може дори да избира пола си, но няма право да е безотговорна към здравето си“, категоричен е писателят Илиян Любомиров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар