Журналистът Владо Береану изригна потресен! (виж тук)

Гласувайте за статията

Владо Береану скочи в мрежата възмутен от поредното безумие!

Потресен и възмутен от поредното безумие на властимащите скочи журналистът Владо Береану. Ето какво го разгневи този път, предаваме думите му без редакторска намеса:

Владо Береану

Владо Береану е извън кожата си

„В новините по Нова, БТВ и БНТ репортери със сериозен тон разказаха как Гл. прокурор Цацаров обяснил, че борбата с корупцията по високите етажи на власта куца. Понеже икономическа полиция работела зле.

С това се съгласил и премиера Борисов, които даже влезнал в детайли. Като им разяснил как да ги хващат корумпираните: Дознателите от икономическа полиция по места, трябва под прикритие да купуват алкохол от малки магазинчета /с пари осигурени от правителството/.

И да пращат бутилките в Научния институт по криминалистика, където те да бъдат анализирани /тапи, лепило, шрифт на етикетите, удар на бутилиращата машина/. Като за това се отпускат 6-7 милиона лева за да стане института като по филмите.

Така разбират в кой винзавод са произведени…., и корумпираните са хванати. И всичко това на среща на супер високо равнище за борба с престъпността и корупцията“, заяви Владо Береану. След което продължи:

„Днес /08.10/ Министерството на здравеопазването излезе с комюнике. В което се предупреждава, че професията дознател в Икономическа полиция се превръща в рискова професия.

Причина за това са указанията от 07.10 на премиера Бойко Борисов, гореспометите служители да правят контролни покупки на алкохол, от малки магазинчета. С държавни пари, с цел преборване с корупцията по високите етажи на власта /нелегално производство на алкохол/.

Министерството ясно осъзнава опасноста тези служители да се превърнат в алкохолици със съпътстваща опасност от цироза, високо кръвно налягане и други болести.

Комюникето завършва със заключението, че този риск е оправдан. Понеже изпълнението на височайшите указания ще доведат до пълното изкореняване на корупцията у нас, за което се бори цялото ни общество“, написа Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар