Преслава и Алисия на разпит заради Жоро Бирмата

Гласувайте за статията
Разследващите питат певиците Преслава и Алисия къде се укрива общият им мъж Георги Станоев, известен като Жоро Бирмата

Това пише в. „България днес“, като се позовава на източник от разследването. И двете фолкаджийки са били интимни с него, преди той да бъде погнат от полицията за четирите фабрики за нелегални цигари край Горна Оряховица, Дупница и Тутракан, атакувани в края на август, тази година.

Последната любима на Жоро Бирмата бе Алисия. Според близки на двойката певицата му е била шута малко след като в публичното пространство лъсват проблемите му със закона.
Станоев заедно с баща си Евлоги и брат си Антон е в нелегалност повече от 3 седмици. Те са задочно обвинени в участие в престъпна група за незаконно производство на цигари с още шестима души.

Криминалисти се готвят да извикат на разпит Преслава и Алисия, като се надяват мадамите да споделят информация, с която да бъдат открити Станоеви. Певиците ще бъдат препитани за всички семейни имоти и екзотични дестинации, които са посетили заедно с Георги Станоев. Криминалисти предполагат, че бегълците се укриват на някое от тези места.

„Тримата не са установени към момента. За един от тях има информация, че е напуснал пределите на страната. Другите двама най-вероятно са в България, предприети са действия по издирването им“ – разкриват от спецпрокуратурата.

Алисия е последната приятелка на Бирмата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар